algemene voorwaarden - tnataxi

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

algemene voorwaarden

Tnataxi algemene voorwaarden

Speciale ritten
Op verzoek is het mogelijk om taxiritten te laten samenstellen. U geeft bijvoorbeeld een feest en wilt dat wij uw familie en of vrienden vanuit diverse adressen naar de door u opgegeven locatie worden gebracht. Of u heeft een bedrijfsfeest/receptie gehad en wil graag dat uw gasten naar diverse adressen worden gebracht.

Schipholtaxiservice
Taxiritten van en naar Schiphol moeten geschieden via een boekingsformulier. Uiteraard bestaat altijd de mogelijk om telefonisch ritten van en naar Schiphol te boeken. Dit kan op het nummer 06-11144699. Een taxi naar of van schiphol dient ten alle tijden minimaal 24 uur van te voren besteld te worden anders zijn wij genoodzaakt het taximetertarief te hanteren.

Onvoorziene omstandigheden
Wij zullen er altijd alles aan doen om u en uw klanten tijdig op de gewenste bestemming te laten arriveren. Echter kunnen wij, Tnataxi nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen en de gevolgen daarvan.

Betalingswijze
TNA Schiphol taxi accepteert cash betalingen, ook accepteren wij alle soorten creditcards en pin betalingen. Bij betalingen met creditcard en pin berekenen wij een toeslag van 5%.

Geschillencommissie
TNA Schiphol taxi is aangesloten bij het Registratiebureau Geschillencommissie Taxivervoer. Uw belangen en rechten worden dan ook gewaarborgd. Het Reglement Geschillencommissie Taxivervoer 11 maart 2003 is van toepassing.

Toegestane Taxi organisaties
Al onze taxichaufeur voldoen aan de laatste opleidingseisen en zijn allen aan gesloten bij een Toegestane taxi organisatie.

wij accepteren alle creditcards in de taxi
 betalen met pin in de taxi
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu