Tna schipholtaxi - tnataxi

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tna schipholtaxi

Onze Schiphol taxi's of Amsterdam taxi's zijn simpel online te bestellen. Vul het online taxi bestelformulier in. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren een taxi. Hoe eerder u uw taxi besteld des te beter wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Binnen een uur wordt uw taxi boeking bevestigd, en eventuele details verder besproken.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om 24 uur voor vertrek ons boekingsformulier in te vullen dan bestaat de mogelijkheid om uw taxi reservering telefonisch te plaatsen op het volgende taxi bestel nummer: 06 11 14 46 99. Opnieuw, hoe eerder u uw taxi reserveert des te beter wij aan uw wensen kunnen voldoen en u kunt profiteren van onze vaste taxi tarieven.

Indien wij u in een van onze luxe taxi's naar Schiphol vervoeren zal onze chauffeur u bij de juiste incheckbalie afzetten en er voor zorgdragen dat uw bagage op een bagagekar wordt geladen zodat u zich kan begeven naar de schiphol incheckbalie. Indien wenselijk bestaat de mogelijkheid dat een van onze chauffeurs u begeleidt naar de incheckbalie op de luchthaven.

Wij verzorgen ook uw schipholtaxi pick up service. De taxi komt u dan van Schiphol ophalen. Een van onze chauffeur staat dan op u te wachten op het Meetingpoint schiphol. Deze zal een naambordje bij zich dragen waar uw naam opstaat, om te voorkomen dat u met het verkeerde taxibedrijf meerijdt. Uiteraard zullen wij u ook helpen met uw bagage.

Bestel snel op ons taxi bestel formulier.taxi naar Amsterdam schiphol airport
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu