TNA Taxi

Automatische rittenregistratie voor de taxibranche

Geplaatst op

Een taxibedrijf maakt vele kilometers per jaar. Het gaat dan zowel om zakelijke, als privé gereden kilometers. Het is belangrijk dat het duidelijk is hoe de verhouding tussen de twee soorten kilometers is. Automatische registratiesystemen zorgen hier perfect voor. 

Toch worden bij veel taxibedrijven nog vaak ritten op papier bijgehouden, terwijl ze voor andere doeleinden wel digitale systemen gebruiken. Dat moet dus anders kunnen. En dat kan ook, namelijk met het RouteVision systeem, ontwikkeld door het gelijknamige bedrijf. We nemen de voordelen van deze automatische rittenregistratie even met je door in deze blog.

De voordelen van een automatische rittenregistratie

Of je nou een zzp’er, mkb’er of grote multinational bent: een gedegen registratie van gereden zakelijke en privékilometers is noodzakelijk, omdat de Belastingdienst wil weten of je de toegestane 500 km die je privé mag rijden niet overschrijdt. Ze willen dit kunnen controleren en je bent daarom verplicht een sluitende administratie aan te leveren. Veel bedrijven, waaronder taxibedrijven, doen dit nog handmatig. De Belastingdienst gaat je niet vertellen hoe je een registratie moet doen, wat hen betreft mag het ook op kladblaadjes bijgehouden worden, maar of dit voor jezelf zo efficiënt is, dat vragen we ons af. Sterker nog, we raden je aan om de rittenregistratie automatisch te laten verlopen. Voor dit doel raden we het in de introductie genoemde RouteVision rittenregistratie aan. Naast de exacte vaststelling van het aantal gereden kilometers, zitten er nog meer voordelen aan dit systeem.

GPS in de auto

Met het RouteVision systeem is het mogelijk om alle auto’s van je bedrijf te volgen. Daarnaast is er te zien welke routes er afgelegd zijn, welke adressen er aangedaan zijn en hoelang de auto’s op locatie waren. Ook voor de vaststelling van het aantal gewerkte uren op locatie is deze registratie een goede bron van informatie. Wanneer een ondernemer een conflict zou krijgen met een klant over het aantal gewerkte uren, dan heeft hij of zij exacte informatie over hoelang de auto’s op locatie waren. Waarmee een brug te slaan is naar het aantal gewerkte uren op die locatie. Als ondernemer sta je sterk met een RouteVision rittenregistratie.

Wil je meer weten over deze automatische rittenregistratie ? Neem dan contact op met routevision.nl. Ze helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden