TNA Taxi

De mogelijkheden en prijzen van speciaalbouw aanhangwagens

Geplaatst op

In Nederland is er een groot aanbod aan aanhangwagens. Je kunt aanhangers krijgen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook zijn er veel extra accessoires en opties verkrijgbaar om te gebruiken bij de aanhangwagen. Toch kan het voor sommige situaties handiger zijn om een speciaalbouw aanhangwagen op maat te laten maken. Voor bijvoorbeeld een marktwagen, patatkraam of verkoopwagen. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden en prijzen van speciaalbouw aanhangwagens.

Ontwerpen van een speciaalbouw aanhangwagen

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat je een extra klep of deur nodig hebt bij een standaard verkrijgbare aanhangwagen. Of misschien wil je wel een geheel nieuwe aanhangwagen laten ontwerpen en inrichten. Niets hoeft hierbij te gek te zijn, zolang alles maar valt binnen de wettelijke eisen die er gelden voor aanhangwagens.

Neem contact op met een specialist op het gebied van aanhangwagens en geef al je wensen en eisen door. Op basis van deze eisen en wensen zal er een ontwerp gemaakt worden, waarbij de aanhangwagen valt binnen de wettelijke eisen. Nadat je het ontwerp goedgekeurd hebt, zullen vakmensen aan de slag gaan met het bouwen van de speciaalbouw aanhangwagen.

Kosten van een speciaalbouw aanhangwagen

Een speciaalbouw aanhangwagen hoeft niet duur te zijn. Dit hangt natuurlijk wel af van de wensen en eisen die je hebt. Een kleine aanpassing voor je aanhangwagen op maat is niet prijzig. Wil je veel aanpassen aan een standaard aanhangwagen of een geheel nieuwe aanhangwagen laten bouwen, dan zijn de kosten wat hoger. We raden het daarom aan om contact op te nemen met een specialist op het gebied van aanhangwagens en te vragen naar een indicatie van de kosten.

Wil je een nieuwe aanhangwagen kopen? Vraag een vrijblijvende offerte aan met daarbij al je eisen en wensen, zodat je een volledige prijsindicatie kunt krijgen voor je te ontwerpen aanhangwagen op maat.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden