TNA Taxi

Hoe arriveer je in stijl met een limousine of chique auto?

Geplaatst op

Je hebt taxi´s en je hebt taxi´s. Soms gebruik je taxi´s om eenvoudigweg van locatie A, bijvoorbeeld het vliegveld, naar locatie B, bijvoorbeeld je hotel, te kunnen reizen. Er zijn echter ook andere redenen waarom men soms taxi´s reserveert: namelijk om ergens te kunnen arriveren met een zekere uitstraling en allure. In deze blog delen we graag met je wat voor leuke en bijzondere eigenschappen deze speciale taxi´s hebben wanneer het gaat om het in stijl arriveren op de bestemming.

Geblindeerde ramen

Een van de karakteristieke eigenschappen van limousines of andere chique auto´s, is dat ze geblindeerde ramen hebben. Dit is om het deel van de cliënten die waarde hechten aan hun privacy tegemoet te kunnen komen. Het is immers vaak zo dat, iemand die arriveert in een limousine of een dure auto met chauffeur, vaak een belangrijke rol vervult in de samenleving. Of het nu gaat om een staatshoofd, of om een beroemdheid.

Comfortabel interieur

Vaak is het niet alleen de aankomst die van groot belang is. Ook het interieur is erg belangrijk dat het de juiste uitstraling heeft en ook de correcte mate van comfort kan aanbieden aan de persoon die gebruik maakt van de diensten. Denk hierbij aan stoelverwarming, een koelkastje met champagne en een geluidsinstallatie, al dan niet met een scherm voor het bekijken van video’s of televisie.

Chauffeur

Een echte limousine of chique auto rijd je natuurlijk niet zelf! Het zou een heel vreemd beeld zijn om bij, bijvoorbeeld een filmpremière een limousine te zien aankomen en dat vervolgens de bestuurder uitstapt en de rode loper oploopt! Iemand die met klasse ergens wil aankomen, wordt gebracht. Daarom dient een goede limousine of chique auto altijd gepaard te gaan met je eigen privéchauffeur.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden