TNA Taxi

Hoe kom ik aan goedkope onderdelen voor mijn auto?

Geplaatst op

In deze blog gaan we je uit de doeken doen hoe gemakkelijk het is om aan goedkope auto-onderdelen te komen. We raden je aan om eens te kijken op https://www.schadeautos.nl daar hebben ze een interessante verzameling producten voor je. Maar daarover later meer. Lees even met ons mee, er zijn tal van manieren om goedkoper aan onderdelen voor je auto te komen. 

Wat zijn schadeauto´s? 

Wist je dat er auto’s verkocht worden die onder de noemer schade-auto’s van hand tot hand gaan. Het is belangrijk om te weten wat dit precies voor product is. Ze komen in verschillende categorieën. Categorie 1 is zeer beschadigd en kan nooit meer als auto op de weg rijden, maar sommige de onderdelen zijn wel goed. Dan zijn er nog tussen categorieën die uiteindelijk overgaan in de laatste categorie, namelijk een auto die nog makkelijk op de weg kan alleen een paar reparaties moet ondergaan. Schadeauto’s worden aangekocht door verzekeringsmaatschappijen, een auto wordt na een ongeluk soms van de hand gedaan en komt bij een schadeautobedrijf terecht. Via zo’n bedrijf is het mogelijk om goedkoop aan wat duurdere auto te komen of juist voordelig onderdelen voor een andere auto te bestellen. Schadeautos.nl is zo´n schadeautobedrijf. 

Autosloperij 

Sinds jaar en dag is de autosloperij de uitgelezen plek om onderdelen op te sporen die je nog kan gebruiken in je huidige auto. Auto’s die total loss zijn gaan naar de autosloperij en daar worden de onderdelen die nog wel bereikbaar zijn eruit gehaald. Je zult hier echter geen auto’s vinden die na een kleine oplaadbeurt weer op de weg kunnen, dus hier zien we ook duidelijk het verschil tussen een schadeautobedrijf en autosloperij.

Andere plekken waar je auto onderdelen voor een voordelige prijs zult aantreffen, zijn Marktplaats.nl, offline markten of beurzen die speciaal georganiseerd worden voor liefhebbers van bepaalde autotypes of mensen die goedkope auto-onderdelen willen kopen. 

We wensen je veel succes met de aankoop van auto-onderdelen. Lees ook even de andere blogs op deze site, daarin willen we je verder inspireren.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden