TNA Taxi

Maak inbrekers werkloos door deze tips

Geplaatst op

Wanneer de grote vakantie aangebroken is, gaan heel veel mensen in Nederland lekker op vakantie met het hele gezin. In sommige gevallen gaan ze ook allerlei foto’s op Facebook zetten en dan kan de hele wereld meegenieten. Zeker wanneer er sprake is van een openbaar account en kennissen met slechte bedoelingen eventueel ook mee kijken en dan precies weten wanneer het gezin niet thuis is. Onze eerste tip is dus geen foto’s online zetten op een openbaar account. Daarnaast is het erg belangrijk om de sloten te laten controleren van je woning, omdat je op deze manier kan voorkomen dat er mensen bij je naar binnenkomen met slechte bedoelingen. Bij slotenmaker amsterdam west helpen ze je graag verder. 

Laat je garage beveiligen 

Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat je met de auto op vakantie gaat, en in dat geval is het erg belangrijk dat de garage, waarin je auto bijvoorbeeld twee of drie weken staat, goed beveiligd is. Ook voor de rest van het huis geldt dat alle sloten, et cetera goed beveiligd moeten zijn en eventueel vervangen wanneer ze de verouderd zijn. De slotenmaker kan dit heel erg gemakkelijk voor je doen. Je belt deze expert op en deze komt langs voor een inbraakpreventie advies. Dan rolt er een lijst met problemen uit die opgelost moeten worden. Gelukkig kan de slotenmaker dit allemaal voor je doen zodat je er zelf geen werk aan hebt.

Extra tips om een inbraak te voorkomen 

Zoals in de introductie al gezegd, is het erg belangrijk om te zorgen dat je geen foto’s op een openbaar account op Facebook of Instagram zet. Daarnaast is het erg belangrijk om te laten merken dat je gewoon thuis bent, terwijl je niet thuis bent, want dat kun je doen door de gordijnen open en dicht te doen. 

Tegenwoordig is dat vanaf afstand mogelijk met een app, maar je kunt ook vragen of je buren of familie het voor je willen doen, als je bijvoorbeeld geen technisch geavanceerde gordijnen of rolluiken hebt.

Dezelfde truc zou je ook met een slimme lamp kunnen uithalen. 

Daarnaast is het erg belangrijk om te zorgen dat er geen post in de brievenbus blijft zitten drie weken lang. Kinderen kunnen het in de fik steken en inbrekers kunnen zien dat je niet thuis bent.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden