TNA Taxi

Soorten verpakkingen voor transport

Geplaatst op

Als je producten op een goede manier wilt verplaatsen is het erg belangrijk dat er een juiste verpakking omheen zit. In deze blog willen we jou vertellen welke verpakkingen er allemaal zijn en welke functie ermee samenhangt. Wanneer je na het lezen van deze blog nog steeds verder wilt lezen, dan kan dat natuurlijk op onze site want daar hebben we allemaal leuke blogs voor je gepost waar jij informatie uit kunt halen waar je zeker je voordeel mee kunt doen.

Primaire verpakking 

Rond producten zitten primaire verpakking en deze zorgt ervoor dat ze veilig in de winkel kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan bonen en andere groenten in pot. Het is belangrijk om te weten dat deze verpakkingen aan allerlei eisen moeten voldoen als het gaat over voedselveiligheid maar natuurlijk ook over eigenschappen als stevigheid moeten beschikken. Deze verpakking biedt de consument informatie en is de eerste kennismaking met het product in vele gevallen.

Secundaire verpakking 

Als we het hebben over circulaire verpakking dan moet je denken aan bijvoorbeeld bubbeltjesplastic dat rond de hierboven genoemde potten zit om ze te beschermen. Er zijn allerlei soorten opvulmaterialen die je kunt gebruiken. De opvulmaterialen worden in de hieronder volgende verpakking gestopt.

Tertiaire verpakking 

Als we kijken naar de tertiaire verpakking dan hebben wij het over een pallet of exportkist. Deze zijn doorgaans van hout gemaakt en beschermen de secundaire en primaire verpakking. Op deze manier wordt het heel gemakkelijk om ze van de eerste locatie naar de tweede locatie te brengen. Dus van de producent naar de winkel.

Het is leuk om te weten dat steeds meer mensen deze verpakking ook voor andere doeleinden gaan gebruiken dan alleen transport. Je ziet dat er ook vaak bijvoorbeeld tuinmeubelen van gemaakt worden. Dan hebben wij het natuurlijk over de pallet. Als je online een beetje rondkijkt zul je zeker zien dat er allerlei leuke bouwplannen voor te vinden zijn.

Blijf onze website volgen en lees de blog dan ben je altijd op de hoogte van de verschillende trends en nieuwtjes.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden