TNA Taxi

To Do lijst voor wanneer je een nieuwe auto hebt

Geplaatst op

Als je onlangs een nieuwe auto hebt gekocht, dan ben je natuurlijk dolblij met je nieuwe wagen. Hoewel dit enthousiasme erg begrijpelijk is, is het toch belangrijk om het hoofd koel te houden en ervoor te zorgen dat je alle zaakjes op orde hebt. Er komt namelijk nog wel eens wat bekijken. In deze blog hebben daarom een handige checklist voor je opgesteld voor wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht. 

Meld je auto aan bij de RDW

Welke motorrijtuig in Nederlands moet worden geregistreerd bij het RDW. Dit betekent dat het voertuig, en alle kenmerken wat het heeft, worden doorgegeven aan de instantie verantwoordelijk is voor het Wij houden van Welke voertuigen er op de Nederlandse wegen rijden. Wanneer er bijvoorbeeld een APK wordt gedaan, wordt deze ook bij het RDW aangegeven. Wanneer je voertuig is geregistreerd bij het RDW ontvang je ook een code die je goed dienst te bewaren. Deze code is namelijk nodig voor wanneer je de wagen ooit weer zal gaan verkopen. 

Pas je autoverzekering aan

Elke auto of motor waarmee je zo nu en dan de weg op gaat, moet verzekerd zijn op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid. Dit betekent dat wanneer je betrokken geraakt bij een auto-ongeluk, je niet persoonlijk meer aansprakelijk bent. De verzekering (doorgaans een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) zal de door de tegenpartij geleden schade vergoeden.

Maak reservesleutels

Tenslotte willen we je adviseren om wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht een aantal reserve sleutels aan te laten maken. Er is namelijk niets zo vervelend als dat je je sleutels kwijt bent en je geen gebruik meer kunt maken van je gloednieuwe auto. Ben je op zoek naar een goede partij waar je een paar reservesleutels voor je auto kunt laten maken? Kijk dan op de website van autosleutels-nederland.nl. ZIj kunnen eenvoudig en snel voor je een autosleutel bijmaken.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden