TNA Taxi

Voordelige een auto scoren? Koop een schadeauto!

Geplaatst op

Het klinkt nogal wonderlijk dat het voordelig is een schadeauto aan te schaffen toch is het een manier om je portemonnee een beetje te sparen. Daarnaast kun je voor weinig een riante bolide in de vingers krijgen. Hoe dit precies zit? We willen je er meer over vertellen in deze blog. Lees daarom snel verder en doe je voordeel met onze tips. Wanneer je overweegt na het lezen van dit artikel om een schadeauto aan te schaffen, dan raden we je aan om naar intermobilitas.com te surfen. Ze zijn gespecialiseerd in schadeauto´s

Hoe werkt het met schadeauto´s? 

Eigenlijk is het heel erg eenvoudig hoe het zit met schadeauto´s. Wanneer er iemand een ongeluk met een auto krijgt, dan gaat deze auto in sommige gevallen naar de verzekering toe. Deze verzekeringsmaatschappij heeft natuurlijk niet een garage staan waar een oneindige aantal auto’s in kunnen. De maatschappij verkoopt de auto uiteindelijk aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in schadeauto´s. Op haar beurt verkoopt dit bedrijf de schadeauto aan particulieren. De particulieren hebben hier baat bij omdat ze op deze manier vaak dure auto voor weinig in de vingers kunnen krijgen. Natuurlijk is het wel zo dat de auto dan niet veel schade moet hebben en dat er de nodige reparaties uitgevoerd moeten worden. Deze kosten voor reparaties zijn natuurlijk voor de koper. Deze reparatie staan los van de aanschafprijs.

Goedkoop auto-onderdelen scoren

Wanneer je bij een autosloop of schadeautobedrijf gaat kijken, dan is het mogelijk om voor een zachte prijs auto-onderdelen te vinden. Dit kan erg handig zijn voor als je bijvoorbeeld een reparatie aan je auto moet laten doen en niet het volle pond wil betalen bij de garage. Dan kun je dus zelf auto-onderdelen aanleveren die de garagehouder er dan inzet.

Wanneer je een beetje slim rondkijkt zul je zeker voor veel minder geld reparaties kunnen laten doen of zelfs een auto aan kunnen schaffen. Het is wel belangrijk om in een geval van de aankoop van een schadeauto deze eerst door een onafhankelijke garage te laten checken, indien die mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden