TNA Taxi

Waarom je beter voor een tweedehands auto kunt kiezen

Geplaatst op

Ben je aan het kijken naar een nieuwe auto? Misschien is een tweedehands auto wel een veel betere keuze voor je. In deze blog leggen we je de voordelen van een tweedehands auto uit en schijnen we een licht op de meest populaire occasions van 2020. 

Voordelen van een tweedehands auto

Auto’s zijn een ware investering, maar hoeven niet zo duur te zijn als je zou denken. Een tweedehands auto is een ideale keuze voor als je een auto wilt kopen, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Een auto die normaal gesproken 30.000 euro zou kosten, vind je tweedehands al gauw voor 8.000 euro. Als je een tweedehands auto gaat ophalen, dan kun je ook nogs eens onderhandelen. Grote kans dat je een mooie auto voor een zeer scherpe prijs kunt aanschaffen. Een ander voordeel is dat je direct over de auto beschikt. Als je naar een dealership gaat, dan moeten ze de auto vaak eerst bestellen in het model met de accessoires die jij zou willen. Daarnaast is het  voordeel van een tweedehands auto dat je het heft in eigen handen houdt en zelf kunt beslissen wanneer je onderhoud laat uitvoeren. Wat mensen vaak vergeten is dat als je een nieuwe auto koopt, je tijdens de duur van de fabrieksgarantie vrijwel altijd verplicht bent om de auto door de autodealer te laten onderhouden. Hier vragen ze natuurlijk de hoofdprijs voor.

Meest populaire occasions van 2020

2020 kent veel mooie nieuwe modellen maar zien ook een shift in occasions die steeds populairder worden. De top 3 van meest populaire occasions in 2020 zijn: 

  1. Toyota Corolla- Deze prachtige auto van Toyota is zeer populair en kent ook een hybride variant. De hybride versie is beter voor het milieu maar doet niet af van het rijplezier. Een corolla occasion is een goede auto om nog jaren van te genieten.
  2. Volkswagen Polo – De VW Polo is in Nederland toch wel de populairste auto onder jongvolwassenen. Het is een stoere auto met een goede performance voor de prijs die je ervoor betaald. 
  3. Ford Focus – Verrassend genoeg is de Ford Focus in 2020 een waar occasion kanon. De afgelopen jaren heeft de Focus wat upgrades gehad en is het uiterlijk onder de schop genomen. Vandaar dat veel mensen deze auto zijn gaan waarderen.

Ons advies is dus om eerst te kijken naar een tweedehands versie van de auto waar je naar op zoek bent. Dit zal je vele euro’s schelen die je aan iets anders moois kunt besteden. Weet je niet zeker wat voor auto je zou willen? Kijk dan eens naar de meest populaire occasions van 2020, ze zijn gekozen door het publiek met een reden!

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden