TNA Taxi

Welke waterontharder zal ik kopen?

Geplaatst op

Heb jij een taxibedrijf en maak jij vaak gebruik van verschillende apparaten met water op het bedrijfsterrein, dan is het belangrijk om te weten welke waterontharder je moet kopen om zo de apparaten functioneel te houden en het water zoveel mogelijk kalkvrij waardoor er geen kalk op de taxi’s komt. Daarom hebben wij je in deze blog een aantal tips gegeven. Laat je inspireren. 

Welke waterontharders zijn er?

Er zijn een aantal waterontharders op de markt die het noemen waard zijn. Eentje werkt met magnetische straling terwijl de andere werk met zoutreservoir. We raden je aan om te gaan voor de eerste waterontharder. De reden hiervoor is eenvoudi:  een waterontharder met magnetische straling bestraald het water en zorgt ervoor dat kalk in het water opgelost blijft zitten en zich niet als kalkaanslag gaat hechten in verschillende apparaten zoals de wasmachine. Wasmachines gaat heel slecht presteren wanneer er kalk in zit. Ze gaan meer energie verbruiken en uiteindelijk kan het zelfs zo zijn dat ze eerder stuk gaan. Daarom raden we je aan om sowieso te gaan voor een waterontharder met magnetische straling. Daarbij komt dat een waterontharder met magnetische straling geen milieuverontreiniger is zoals de waterontharder met zout dit wel is.

Geld besparen met een waterontharder 

De aanschaf van een waterontharder met magnetische straling is niet heel prijzig en daarbij is het mogelijk om met een waterontharder geld te besparen. Dat zit erg eenvoudig in elkaar. Je hebt minder energieverbruik wanneer er geen kalkaanslag in apparaten zoals een vaatwasser zit. Door het minder energieverbruik gaat je energierekening naar beneden. Ook kalkaanslag in verwarmingssystemen wordt veel minder en op deze manier presenteren deze ook beter en dat maakt ook weer dat de energierekening naar beneden gaat. Nu het gas allemaal veel duurder wordt, is het erg goed om te weten dat je met een waterontharder dus sowieso kunt gaan besparen. Wil je er meer over weten, dan raden we je zeker aan om eens te kijken op wateronthardervergelijken.com. 

Gerelateerde berichten

Over ons

De taxi branche is een belangrijk onderdeel van het transportlandschap en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. We vertellen je graag meer.

Contactgegevens

Via info @ tnataxi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden